2013. március 10., vasárnap

Ágnes

Ma egy jó hírt szeretnék megosztani veletek: Áginak köszönhetően a blogot már nem csak magyar nyelven lehet olvasni, hanem angol nyelven is. Hipp-hipp hurrá :-)

Ez fontos nekünk, mert egyre több magyarul nem beszélő ismerősünk és barátunk van, akiknek hiába mesélünk szépeket a blogról, egy árva szót sem értenek belőle. Mától ez már nem így van :-)

A 12 millió magyar anyenyelvű ember mellett mind a 360 millió angol anyanyelvű és a több mint 2 milliárd angolul beszélő ember potenciális olvasója lett a blognak :-)


Ágiról bővebbet itt tudhattok meg: http://angol-nemet-online.webnode.hu/ vagy követhetitek a Facebookon is: http://www.facebook.com/AngolNemetOnline

Ahogy Ági ideje engedi, a korábbi bejegyzések is lassan le lesznek angol nyelvre fordítva. Köszönet neki előre is a sok-sok munkáért.

Persze most biztosan azt kérdezitek, hogy miért nem mi fordítjuk angolra a blogot. Csak azért, mert néha még magyarul sem tudok helyesen írni, nemhogy angolul. Nem szeretném elrontani a blog színvonalát hibásan írt angol mondatok sokaságával :-)

Azoknak is ajánlom figyelmébe a blogot, akik angolul tanulnak és azoknak is, akik angol nyelven próbálnak meg magyarul tanulni. A magyarul tanulni vágyóknak sincs könnyű dolga :-)

A héten igyekszünk kitenni a "Melbourne diák szemmel, 3 hónap után, 3. rész"-t.


1 megjegyzés :

  1. Sztem vállald fel az angolod (vicces, hogy fordíttatod), és több a magyar anyanyelvű is a világban, még a Wiki szerint is: http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarok

    VálaszTörlés