2012. október 16., kedd

Bepakoltunk

Összepakoltuk a cuccainkat az útra. Illetve elkezdtünk összepakolni. Hadiállapotok uralkodnak az egész lakásban. Tegnap még egész normálisan nézett ki a lakás (felső kép) , de a mai munkánk eredményeképpen elértük a második képen lévő állapotot. A pakoláshoz sikerült Kata munkahelyéről kartondobozokat és a közeli Spar élelmiszerboltból jó vastag kartonpapírból készült banános dobozokat szerezni. Ezek a banános dobozok ideálisak a pakoláshoz, és csak egy bajuk van: az egész lakás banánszagú tőlük. Olyan szag van a lakásban mindenütt, mintha a kisszobában banánültetvény lenne :-)

Szóval az összepakolás nagy részével ma estére végeztünk, bár még a holnapi nap biztosan azzal fog eltelni, hogy minden kartondobozt újra kinyitunk, és mindegyikbe belegyömöszölünk még valamit :-)


Persze a képen látható dobozok közül fejenként egy, azaz egy darab banános doboznak megfelelő méretű bőröndöt vihetünk magunkkal (plusz egy kis méretű kézipoggyászt), úgyhogy még dolgozunk azon, hogy mi kerüljön a bőröndbe. Minden egyes plusz kilogramm ára 50 EUR. Brr...


Kata összepakolta azt a néhány pár cipőt, amit magával szeretne hozni. Azt hiszem újra kell gondolnia a dolgot, mert a cipők elfoglalták a bőrönd 1/3 részét :-) Íme:



Most azon gondolkozunk, hogy lehet két cipőt felhúzni egy lábra és reménykedünk, hogy két kabátban és két pulóverben nem lesz az induláskor nagyon melegünk :-)

Már csak 4 nap van az indulásig. Csütörtökre kibéreltünk egy nagy teherautót és visszük a dobozokat Szegedre és Győrbe a szülőkhöz. Már biztosan nagyon várják, hogy a lakásaik tele legyenek a mi dobozainkkal :-)


Holnap indul a visszaszámlálás!

Jó éjszakát mindenkinek.



4 megjegyzés :

  1. Húha, ti aztán jól összecsomagoltatok :) Hajrá...

    VálaszTörlés
  2. Kevesebb mint 2 nap van hatra!! Fater orulni fog a bananos dobozoknak :)

    VálaszTörlés
  3. Mar tul vagyunk a koltozesen, nagyon kemeny volt. Meg mindig nem pihentuk ki magunkat...

    VálaszTörlés