2012. október 20., szombat

Holnap indulunk

Holnap indulunk Ausztráliába.

Ma szállodában alszunk, itt a XIII. kerületben. Onnét, ahol tegnap meghúztuk magunkat el kellett jönnünk, mert  nem volt fűtés és meleg víz. A lakásban nem bírtuk beindítani a gáz cirkó berendezést, és emiatt nem volt sem fűtés sem meleg víz. Vagy a cirkó romlott el, vagy mi voltunk bénák. De végül is teljesen mindegy, a lényeg, hogy jéghideg volt a lakásban, majd meg fagytunk egész éjjel :-)

Már a negyedik napja nem borotválkoztam, valahogy sosem volt rá idő. Szépen nézek ki :-)



Zűrös héten vagyunk túl. Az elmúlt hét napban hat különböző helyen hajtottuk álomra fejünket:
  • Budapesten a kis lakásunkban
  • Fiat Ducato első ülésén
  • Szegeden
  • Győrben
  • Budapesten a Nyúl utcában
  • És most itt, a XIII. kerületben a Premier Apartmanban

Itt most van meleg víz és internet is :-) Aki nem élte még át, az el sem tudja képzelni, hogy milyen fura egy helyzet az, amikor nincs az embernek már lakása és nincs hová mennie aludni. Vagy azt, hogy nem tudod, hogy kitől kaptál sms-t, mert a telefonodba még nincsenek áttöltve a másikból a nevek, vagy hogy nincs olcsó telefonálási lehetőség :-) És egy olyan alapvető dolgot, mint pl. 4 darab A4-es papírt a szálloda portásától kell kérni, mert még olyanunk sincs. És el kell viselni, amikor a portás a száját húzogatva nagy szertartással kiszámol három darab A4-es lapot és nagy kegyesen odaadja :-)

Itt már nincsen semmink. Amink van, az bedobozolva áll az ország két különböző városában vagy itt van előttünk a szállodában a két nagy bőröndbe belegyömöszölve. Fura érzés.

Jó lenne már felülni a repülőre, megérkezni, kipakolni a bőröndökből és elkezdeni berendezkedni a világ másik felén.

Várjuk már nagyon-nagyon-nagyon az indulást.


Hipp-hipp hurrá! Holnap indulunk!



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése