2014. szeptember 13., szombat

Ötvenegy és az OAMI

Sziasztok,

Az élet kissé átírta a számítasokat, és végül 51 napig tartott Kata lengyelországi "kirándulása". Nekem legalább fél évnek tűnt ez az 51 nap :-)

Most nagy az öröm, mert végre újra együtt vagyunk :-) És hogy lehet ezt még fokozni? Hát úgy, hogy azért jött vissza Kata Alicantéba, mert mukaajánlatot kapott az OAMI-tól, attól az irodától, ahol én is dolgozok.

Szóval szeptember eleje óta az OAMI-ban dolgozik Kata is, és reggelente egy időben kelünk fel, és ugyanazzal a busszal, megyünk dolgozni. És néha még együtt is ebédelünk a teraszon :-)

Mellesleg itt a cégnél nagy változások lesznek, mert nemsokára elkészül az új épület, és az iroda még szebb, még hatalmasabb és még több embernek munkát adó európai uniós intézmény lesz. Itt a jó hír az, hogy az új épületben még több, és feltételezhetően még szebb új pihenőszobák is lesznek, és a régi, szűkös konditermet felváltja egy szebb, tágasabb, több teremből álló komplexum.

Nincs kétség, épül az új birodalom:


Szebb és profibb képeket az iroda negyedéves újságjában, a "Backstage" legfrissebb számában is lehet nézegetni, és nem utolsó sorban két, itt dolgozó magyarról is olvashattok az újságban, ami letölthető innét.

A jelenlegi pihenőszobák falain sajnos nem lógnak fehérneműs lányok fotói, mint a Triumph®-nál Münchenben, de szerencsére beregisztrált trademarkok és designok képeit sem kell nézegetnie a munkától megfáradt, pihenésre vágyó dolgozónak.


Van tenger, erdő és hegy tematikájú szoba. Mindegyik nagyon kellemes :-)


Kata nagyon gyorsan berendezkedett az új irodában, és már tele is rakta az íróasztalát nagy dossziékkal, bár pár napja még úgy láttam, hogy üresek :-)


Kellemes hétvégét mindenkinek!



4 megjegyzés :

  1. Na, milyen jó hír. Akkor minden szuper :)
    Hát, nálatok lehet hogy nincsenek fehérneműs lányok, de legalább pihenőszoba van. A csajos képeket becserélném egy ilyen szobára :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebbe csak az a vicces, hogy ha ablakot tettek volna a "tenger" szoba falára, akkor az élő látvány is majdnem ilyen lenne :-)

      Bár most már egy hete minden nap esik egyet az eső :-( Nem értem mi van itt...

      Törlés
    2. Es szieszta nélkül nem élet az élet...

      Törlés
    3. Itt meg 2 éve majdnem minden nap esik az esô :)
      Na jó, ennyire nem kritikus a helyzet, de össze sem lehet hasonlítani az ottani klímával.
      A szieszta meg tényleg jó dolog :)

      Törlés