2013. augusztus 11., vasárnap

Búcsúbuli

Ez a mai poszt egy kis időutazás lesz. Az utolsó poszt megjelenése előtti hétvégéről fog szólni.

2013. augusztus 11., vasárnap. Melbourne. Ez az utolsó teljes napunk itt.

A barátaink meglepetéskén búcsúpartit rendeztek nekünk, ami nagyon jól sikerült. Annyira jól, hogy utána még rosszabb érzés volt eljönni Melbourne-ből. A party az egyik török barátunk 43. emeleti lakásában volt. Meglepetés volt, hogy még Gábor, a magyar barátunk is eljött, és  még élő zénét is kaptunk Ismail-től :-) Az, hogy Gábor is eljött, azért különleges, mert a város legtávolabbi részén lakik, talán már nem is Melbourne-ben :-) és a hazajutás este 8 után problémás.

A partira Katával vittünk magyar vörösbort és pálinkát. A pálinka ismét meghozta a hangulatot, mindenkinek nagyon ízlett. A vörösbor is bejött mindenkinek, kivéve Yoko-nak. Szerinte nem volt elég édes a bor :-)

Kaptunk ajándék magyar vörösbort George-tól, akit munkahelykeresés közben ismertem meg. Magyar nyelvet tanítottam neki, másfél hónapig, heti 2 órában :-)

Kicsit deja-vu érzésem volt. Majdnem egy évvel ezelőtt volt már egy hasonló party, Budapesten.

Azt hiszem nem is kell többet írnom erről a napról. A szöveg helyett most inkább képeket osztok meg veletek.A következő képet alaposan nézzétek meg. Ha minden háziasszonyon ilyen lenne főzés közben, akkor sosem készülne el az ebéd :-)


A buli után lefelé menet kihívás volt a megfelelő gombot megtalálni :-)
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése