2012. december 12., szerda

Vicc, 3. rész

Sziasztok!

Most hétközben elhanyagoltuk a blog írást. Bár mindig történik velünk valami érdekes, amiről lehet írni, de a héten nem volt energiánk az íráshoz. A héten többször is későn értünk haza és nem volt idő blogot írni. És persze az elsőbbség mindig az angol tanulásé :-)

Írni szeretnék újra az iskoláról, könyvtárról, a Great Ocean Road-i és a Phillip Island-i kirándulásról, a Victoria Market-ről (piac), az itteni árakról, az önéletrajz készítésről, a barbeque-s hússütögetésről és a munkahelykeresésről. És egy találós kérdést is fel fogok tenni nektek rövidesen. Ezekről a témákról szeretnék nektek írni a következő 1-2 hétben. Aztán itt is a karácsony és az új év :-)

De most kanyarodjunk vissza az eredeti témánkhoz. Íme a mai angol nyelvű szótanuló vicc:


The Smiths

Mary was standing in front of a full-length mirror taking a hard look at herself. "You know, dear," she says, "I look in the mirror, and I see an old woman. My face is all wrinkled, I've got fat legs, and my arms are all flabby." She turned to Charlie and said, "Tell me something positive to make me feel better about myself." Charlie studied hard for a moment thinking about it and then said in a soft, thoughtful voice, "Well, ...there's nothing wrong with your eyesight."


Glossary

Full-length mirror = a mirror that shows all of a person
Wrinkle = a small line in the skin caused by old age. Wrinkled: with a lot of wrinkles
Flabby = soft and fat
Thoughtful = carefully considering thingsNincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése